QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po muži z Třemošné! Je na něj vydaný evropský zatykač

09.05.2018 8:02

Policie pátrá po 55letém muži z Třemošné na Plzeňsku. Kvůli podvodům je na něj vydaný dokonce evropský zatykač. Zatím ale uniká beze stopy. Policie shání svědky!

Miroslav Hübler z Třemošné je na seznamu hledaných už od roku 2010. O tři roky později na něj soud vydal dokonce evropský zatykač. Vypátrat se ho ale stále nepodařilo. 

Muž může vystupovat také pod jmény Jaroslav Hübler nebo Jaroslav Malý. Je vysoký zhruba 180 centimetrů, má blond vlasy a šedé oči. Bližší popis policisté v současné době nemají.

"Na hledaného byl dne 7. srpna 2013 Okresním soudem Plzeň-město vydán evropský zatýkací rozkaz. Jmenovaný je hledaný pro podezření z pokračujícího trestného činu podvodu," říká mluvčí policie Markéta Fialová.

Policie se nyní s žádostí o pomoc při pátrání obrací na veřejnost. "Žádáme všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakoukoliv informaci o výskytu, pohybu nebo pobytu jmenovaného, ať se obrátí na kteroukoliv služebnu Policie České republiky nebo volají na linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24