QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie pátrá po patnáctileté dívce! Pomůžete?

29.05.2017 9:31

Policie v Plzni vyhlásila pátrání po 15leté dívce, která utekla vychovatelům na výletu na utkání na Lokomotivě na Slovanech. Viděli jste ji? Ozvěte se!

Policie pátrá po Monice Mrázkové z Karolvých Varů, která má nařízenou ústavní výchovu. Na útěku je od soboty 20. května, kdy se jí podařilo uprchnout při výletu na sportovní utkání.

"Pohřešovaná dívka je střední postavy vysoké zhruba 165 až 170 centimetrů, má hnědé oči a hnědé, vlnité dlouhé vlasy. Na sobě měla oblečenou šedou mikinu s kapucí s černým nápisem vpředu a přiléhavé maskáčové kalhoty. Obuta byla do sportovních bot s růžovým logem značky Nike," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Naposledy ji viděli 20. května okolo tři čtvrtě na tři odpoledne v Plzni, kdy utekla při společné vycházce na fotbalový zápas Lokomotivy Plzeň. U nádraží bleskově vystoupila z trolejbusu.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli podat jakoukoli informaci o pobytu, výskytu nebo pohybu pohřešované osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24