Policie pátrá po ženě z Plzeňska! K nalezení není od začátku roku

11.01.2017 17:26

Policie pátrá po 48leté ženě z Plzeňska, která byla naposledy viděná na Silvestra. Od té doby jako by se po ní slehla zem. Doma nechala i telefon a platební kartu.

Na seznamu pohřešovaných osob je aktuálně Jana Rácová z obce Lochousice na Plzeňsku. Policisté po ní pátrají od poslední dne loňského roku. Zatím ale bez výsledku.

Jana Rácová je vysoká zhruba 170 centimetrů, má střední postavu, středně dlouhoé rovné vlasy odbarvené na blond a hnědé oči.

"Pohřešovaná žena odešla dne 31. prosince 2016 v době od 10:00 do 13:00 hodin z místa trvalého bydliště, přičemž důvod odchodu z domova není znám. Žena doma nechala mobilní telefon, kreditní kartu, vzala si oblečení a odešla. Pohřešovaná o sobě do současné doby nepodala žádnou zprávu. V minulosti byla již jednou pohřešována. Netrpí žádnou duševní nebo zdravotní poruchou," říká k případu mluvčí policie Jan Koželuh.

V případě jakékoliv informace se mohou svědci obrátit na jakoukoliv služebnu Policie České republiky nebo volat na tísňovou linku 158.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24