QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie řeší sérii nehod bez viníků! Řidiči od nehod ujíždí

23.03.2017 7:58

Dopravní policie má v poslední době na stole hned několik nehod, od kterých řidiči ujeli. K uzavření vyšetřování by tak mohli výrazně napomoct svědci. Pomůžete?

nehoda tylovka (7)

Na veřejnost s žádostí o pomoc při šetření dopravních nehod se tentokrát obrací policisté z Tachovska. Ti řeší hned několik nehod, od kterých jejich viníci ujeli.

  • První nehoda se stala v době od 7. února do 8. února letošního roku v obci Stříbro. V ulici 28. října je po odstavné ploše u místního autoservisu dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem, se kterým narazil do kovové zábrany u vrat servisu. Při nárazu došlo k poškození kovové zábrany i s ukotvením ve zdi. Neznámý řidič z místa nehody ujel.
  • Druhá nehoda se stala 17. února letošního roku mezi 6:55 hod. a 8:00 hod. v obci Planá v Sadové ulici. Na parkovišti u Penny Marketu poškodil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem zaparkované osobní vozidlo Renault Clio a z místa nehody ujel.
  • Třetí nehoda se stala 20. února letošního roku kolem 21:15 hod. v Tachově. Z dosud zjištěných informací vyplývá, že dosud neznámý řidič jel z Mánesovy ulice do ulice Stadtrodská, přitom nerespektoval dopravní značku „Stůj, dej přednost v jízdě“ a pokračoval v jízdě křižovatkou. Přitom narazil pravou přední částí do zadní pravé části právě projíždějícího vozidla Chevrolet, jehož řidič jel z ulice T.G.M. do ul. Panenská. Neznámý řidič na místě nehody nezastavil a ujel.
  • Čtvrtá nehoda se stala 22. února letošního roku v Plané. V příčné ulici narazil dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem mezi 23:00 hod. a 23:30 hod. do kovového sloupku a oplocení zahrady. Následně z místa nehody ujel. Při ohledání místa dopravní nehody policisté nalezli úlomky černého platu a na poškozeném sloupku otěr zelené barvy.

Dopravní policisté žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k uvedeným nehodám, jež by napomohly jejich řádnému prošetření, aby se jim ozvali na tel.: 974 337 266, 974 337 251. Informace mohou sdělit také na tel.: 974 322 015 nebo na linku tísňového volání 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24