QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie shání svědky dopravních nehod na Plzeňsku! Řidiči od nich ujeli

17.05.2018 8:56

Policie aktuálně šetří nehody v Kozolupech a ve Zruči - Senci, od kterých řidiči ujeli. S šetřením by mohli pomoct svědci. Viděli jste nehody? Ozvěte se!

DSC07223
  • K dopravní nehodě došlo v době od 4. května do 7. května 2018, kdy dosud neznámý řidič s dosud neznámým vozidlem poškodil sloup obecního rozhlasu v obci Zruč-Senec. Nezjištěný řidič poté, co způsobil škodu, z místa dopravní nehody ujel. Vznikla hmotná škoda ve výši cca 10.000 korun.
  • Dne 10. května 2018 okolo 9:00 hodiny došlo k dopravní nehodě na křižovatce v obci Kozolupy. Dosud neznámý řidič s  nákladním vozidlem a návěsem poškodil při odbočování na křižovatce směrem na Plzeň levou zádní částí návěsu celý levý bok vozidla Škoda Fabia, které v uvedenou dobu zastavilo v křižovatce. Řidič nezjištěné nákladní soupravy střet s osobním vozidlem nezaregistroval a bez zastavení pokračoval v jízdě směrem na Plzeň.

Svědci se mohou obrátit na policisty na služebně Dopravního inspektorátu Plzeň – venkov v Plzni na adrese Slovanská alej 26. Informace mohou sdělit také rovnou na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24