QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie shání svědky krádeže v obchodě! Zveřejnila VIDEO

17.03.2017 12:17

Policie šetří krádež v jednom z obchodů s potravinami. Hledá proto svědky, kteří by poznali muže, zachyceného bezpečnostními kamerami. Poznáte ho?

Policie v Rokycanech šetří krádež v prodejně Billa a shání všechny svědky, kteří by mohli pomoct. K dispozici má video, které zachycuje muže v kšiltovce. A právě o ztotožnění tohoto muže policii jde.

"Dosud neznámý pachatel dne 3. března letošního roku v době od 18:15 do 18:45 hodin v obchodním domu Billa v Rokycanech v ulici Jiráskova odcizil 8 balení dětské výživy a 48 ks tabulek čokolád. Zboží si neznámý pachatel naskládal do nákupní tašky, a aniž by za zboží zaplatil, prodejnu opustil. Odcizením věcí způsobil škodu přesahující částku deset tisíc korun," říká k případu mluvčí policie Hana Kroftová.

Obdobná situace se navíc odehrála o pět dní později znovu, tedy 8. března krátce před 16. hodinou. Zloděj se znovu pokusil stejným způsobem ukrást několik balení dětské výživy a přes 50 kusů čokolád. Tentokrát byl ale vyrušený ostrahou a nachystané zboží v obchodě nechal.

Policie nyní shání svědky. "Na základě získaného kamerového záznamu žádáme všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osobu zachycenou na záznamu, muže s kšiltovkou na hlavě, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

Zdroj: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24