QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policie uzavřela Anglické nábřeží v Plzni, našel se podezřelý předmět - FOTKY

13.07.2018 11:47     13.07.2018 12:48

Před polednem policie uzavřela Anglické nábřeží v Plzni, místem nejezdila ani MHD. Uzavřen byl celý velký úsek Anglického nábřeží včetně Wilsonova mostu.

foto-qap-cz (18)
foto-qap-cz (18)anglicke nabrezianglicke nabrezi1Anglické nábřežíanglické nabrezi2foto-qap-cz (2)foto-qap-cz (1)foto-qap-cz (4)foto-qap-cz (5)foto-qap-cz (6)foto-qap-cz (7)foto-qap-cz (8)foto-qap-cz (11)foto-qap-cz (12)foto-qap-cz (14)

Uzavřen byl úsek od Americké třídy včetně Wilsonova mostu, celé Anglické nábřeží po křižovatku s ulicí Kopeckého sady.

"Krátce před 11. hodinou jsme obdrželi oznámení o tom, že v Plzni byl vybagrován podezřelý, pravděpodobně pyrotechnický předmět. Policisté jsou na místě, místo je zajištěno a uzavřeno. Na místo jedou kolegové z pyrotechnické služby," uvedla mluvčí policie Pavla Burešová při uzavírce.

Pyrotechnici nakonec zjistili, že se nejedná o pyrotechnický předmět a opatření bylo zrušeno. Doprava byla obnovena krátce před půl jednou.

Podezřelý předmět byl vybagrován při stavbě náplavky. "Policejní hlídky zajistily okolí a uzavřely blízké ulice Denisovo a Anglické nábřeží, Americká ulice od kruhového objezdu až po křižovatku se Sirkovou ulicí, Goethova ulice i Šafaříkovy a Kopeckého sady," uvedla policejní mluvčí Iveta Kořínková.

foto: QAP.CZ a Milan Janoch

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24