Policie zná výsledky pitvy zemřelého taxikáře, podezřelý je obviněný

09.01.2018 11:11

Vyšetřování smrti 68letého taxikáře, který byl nalezen v neděli ráno v chodbě domu v Plzni v Těšínské ulici, se posunulo. Kriminalisté už mají výsledky pitvy.

vrazda taxikare v plzni (5)

"Z výsledků soudní pitvy vyšlo najevo, že smrt osmašedesátiletého muže nastala v souvislosti s fyzickým napadením. Vrchní komisař zahájil trestní stíhání třiatřicetiletého muže jako obviněného ze spáchání trestného činu těžké ublížení na zdraví a včerejšího dne byl z naší strany podán státnímu zástupci podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby," uvedla mluvčí policie policie Pavla Burešová.
Vyšetřování nadále probíhá. "Více informací není možné v tuto chvíli s ohledem na probíhající vyšetřování zveřejnit," uvedla dále policejní mluvčí.

Dále o případu ze zprávy PČR:

7. ledna ve 02:40 hodin jsme na tísňové lince 158 přijali oznámení, že v Plzni v ulici Těšínská byl v chodbě domu nalezen mrtvý muž. Na chodbě bytového domu byl fyzicky napaden osmašedesátiletý muž, který utrpěl dosud nezjištěné zranění, v jehož důsledku na místě zemřel. Násilný trestný čin prověřují kriminalisté Odboru obecné kriminality Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje. Nařídili soudní pitvu zemřelého, která by měla objasnit přesnou příčinu úmrtí. Byl zadržen podezřelý muž. Kriminalisté se případem intenzivně zabývají ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu proti životu a zdraví podle ustanovení hlavy první trestního zákoníku.

foto: QAP.CZ

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24