QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Policisté našli mrtvolu při pátrací akci na Nýřansku

16.02.2017 13:10

Tragický konec má rozsáhlá pátrací akce, která se odehrála v okolí Nýřan na severním Plzeňsku. Policisté našli tělo bez známek života. Případ si převzala kriminálka.

cviceni11

Velká pátrací akce se rozjela na Nýřansku ve středu. Do akce se zapojila zhruba stovka policistů, a to včetně psovodů i kriminálky. Cílem bylo opětovné pátrání po ženě, která byla pohřešovaná od poloviny prosince.

"Do pátrací akce byli zapojeni policisté z pořádkové služby, ze školního policejního střediska v Domažliccích, ze služby kriminální policie a vyšetřování a policejní kynologové se služebními psy. Krátce po zahájení pátrací akce došlo k nalezení lidského těla bez známek života," potvrdila mluvčí policie Pavla Burešová.

V souvislosti s pátráním po pohřešované ale policisté zatím nechtějí potvrdit, zda skutečně jde o ženu, která byla v policejní databázi od poloviny prosince loňského roku. "Zatím nedošlo k přesnému ztotožnění mrtvé osoby s pohřešovanou ženou, po které policisté v rámci této akce pátrali. Ve věci je nařízena soudní pitva a případem se zabývají policisté se služby kriminální policie a vyšetřování z územního odboru Plzeň- venkov," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24