Popelářský vůz usmrtil muže v areálu firmy v Úněšově

12.01.2017 13:23     12.01.2017 13:45

Tragická událost se ve čtvrtek odpoledne odehrála v areálu firmy na severním Plzeňsku. Popelářský vůz tam ke kontejneru přimáčkl mladého muže, na místě byl mrtvý.

FOTO_QAP_CZ (10)

Na místo tragédie zamířily všechny složky integrovaného záchranného systému. Hasiči vyslali na místo dvě jednotky, záchranka pak nejen pozemní výjezdy, ale i vrtulník. Bohužel muži už nebylo pomoci.

Tragická událost se odehrála kolem půl jedné odpoledne. "Podle prvotních informací došlo při manipulaci s popelářským vozem v areálu firmy k přimáčknutí 37letého muže ke kontejneru. Ten bohužel na místě zemřel," potvrdila mluvčí policie Martina Korandová s tím, že vyšetřování je na samotném začátku.

Na místo vyjeli ve velkém i záchranáři. "Po příjezdu na místo byl muž resuscitován, bohužel lékař mohl nakonec už jen konstatovat smrt. Na místo vyjel také intervent, který pomáhá při krizových situacích. Pečuje o jednoho člověka," doplnil k zásahu v areálu mluvčí záchranky Martin Brejcha s tím, že na místo byl vyslán také vrtulník. Bohužel ani to nepomohlo.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24