QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

"Postavte si plavidlo a plujte s námi," vyzývá pořadatel tradiční plavby

25.06.2017 13:06

Plavba netradičních plavidel je v Plzni už tradiční několikaletou akcí. Chystá se sice až na počátek září, teď je ale čas pro stavbu a registraci plavidel. Letos se pojede znovu na velkém jezu U Mráčku!

plavba tramvaj
plavba 10plavba 6plavba 11plavba mašinaplavba tramvajplavba4plavba5plavba7plavba9plavba11plavba12plavba8plavba13plavba2016

9. 9. 2017 to je datum v pořadí již sedmnácté Plavby netradičních plavidel v Plzni. Už teď můžete chystat plavidla. Vítězné plavidlo vyhrává zajímavé price money!

"Postavte plavidlo a plujte s námi. Spustili jsme již registraci na plavidla. Vítězné plavidlo vyhraje 10 tisíc korun," láká pořadatel akce Zdeněk Zajíček a upozorňuje na jednu novinku. "Letos se chystá velký návrat na velký jez U Mráčku." Právě na Radbuze u Mráčku plavba dlouhá léta probíhala, postupně se ale přesunula na menší jez v Doudlevcích.

Jak by mělo vaše plavidlo vypadat? Fantazii se meze nekladou. Plout můžete na čemkoli - na netradičních vyrobených plavidlech, na matracích, neckách, lodích, vorech apod. Jen se zkrátka musíte udržet nad vodou. Plavidlo má jen omezení šířkové, hmotnostní a musí být bez motoru.

Kde se hlásit? Přihlášku najdete zde. Přihlášky posílejte mailem na lucie@rlastallion.cz, o informace volejte na 602 101 232.

Jak může vaše plavidlo vypadat? Podívejte se na fotogalerii, kde najdete fotky z minulách ročníků.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24