Pouť svatého Jiří i řada koncertů! Tachovsko nabídne bohatý program

17.04.2018 14:22

Tachovsko nabídne v těchto dnech pořádně nabitý program. Chystá se hned několik akcí a chybět nebude ani pouť. Vyrazit ale můžete i na řadu koncertů...

FOTO_QAP_CZ (33)

Křtí třetí knihu od běžkyně

Stříbro - Dnes v 17.30 hodin se ve stříbrské knihovně koná křest už třetí knihy Zuzany Součkové. Ta nese název Běh života s úsměvem.

Přijede Šíp se svou Minipárty

Stříbro - Minipárty Karla Šípa je naplánována do kina Slavia ve Stříbře na středu 18. dubna od 19 hodin. Jako hosta si pozval Aloise Náhlovského.

St. Johny ve Stříbře

Stříbro - Hudebně podladěný večer se St. Johny si mohou zájemci vychutnat v pátek 20. dubna od 20 hodin v hotelu Branka ve Stříbře na Plzeňské ulici.

Půjdou na Plánskou padesátku

Planá - Tradiční jarní pochod pod názvem Plánská padesátka se bude konta v sobotu 21. dubna. Start je u školy Na Valech mezi 7 a 10 hodinou. Vybrat si můžete z několika tras, 5 km, 10 km, 20 km, 35 km a 50 km. Vhodné i jako cyklotrasa. Trasa 5 km je vhodná i pro rodiny s kočárkem.

V Kladrubech zahraje Explozet rock

Kladruby - Kladrubský sál U Koruny nabízí na sobotní večer tradiční zábavu se skupinou Explozet rock. Začátek je ve 20 hodin.

V Besedě bude ATMO Music

Stříbro - V sále stříbrské Besedy se bude v sobotu 21. dubna konat večer ATMO music, začátek je plánován na 21. hodinu.

Zahájí výstavu staré bižuterie

Černošín - Kouzlo staré historie, aneb klenoty ze starých šperkovnic, to nabídne nově připravovaná expozice černošínského muzea. Bižuterie našich babiček bude k vidění od 25. dubna denně od 10 do 17 hodin. Krásné sběratelské kousky zapůjčila Hana Štollová ze Stříbra a k vidění budou až do 17. června.

Chystají pouť svatého Jiří

Černošín - Tradiční pouť sv. Jiří je plánována na sobotu 28. dubna na černošínské náměstí a přilehlé okolí. Dopoledne proběhne mše svatá, od 13 hodin pak začíná program na náměstí, ve kterém postupně vystoupí dechová kapela Amátovka, Mariánsko lázeňské mažoretky, taneční skupina Little Stars a 11 Stars, Kabát revival. V  tamním muzeu bude workshop pro děti. Nebudou chybět ani pouťové atrakce a stánkový prodej.

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24