QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pouť ve Vejprnicích zasáhne do provozu autobusových linek

27.04.2018 13:41

Cestující autobusy ČSAD budou muset o víkendu počítat se změnami kvůli pouti ve Vejprnicích. Podle společnosti mohou nastat první změny už v pátek.

autobus 55

Tradiční pouť ve Vejprnicích bude probíhat o nadcházejícím víkendu 28. a 29. dubna. Návštěvníci se mohou těšit na řadu atrakcí i dobrot. Cestující autobusy se ale musí připravit na změny.

Ve Vejprnicích dojde kvůli pouti k uzavírce několika ulic a to zasáhne do provozu autobusových linek ČSAD číslo 55 (Plzeň - Vejprnice - Tlučná) a číslo 66 (Plzeň, CAN - Plzeň, Křimice - Vejprnice).

"Z uvedeného důvodu nebude po celý víkend obsluhována zastávka Vejprnice, Náves. Jako náhradní poslouží nedaleká zastávka Vejprnice," informoval dopravce.

Spoje, které normálně v zastávce začínají nebo končí, budou provozovány se změnami. "U linky 55 budou spoje č. 51, 50, 57 a 56 vedeny z Plzně až do zastávky Tlučná,konečná a opačně, a to včetně obsluhy nácestných zastávek Tlučná,U zahradníka, Tlučná,ZŠ a Tlučná,konečná," upozorňuje společnost ČSAD autobusy Plzeň.

Už v pátek se bude navíc ve Vejprnicích finišovat s přípravami a i to se podle zkušeností vždy promítne do provozu autobusů, kdy mohou spoje linek 55 a 66 nabírat zpoždění. Dopravce doporučuje obecně přednostně zastávku před obecním úřadem.

FOTO: ČSAD autobusy Plzeň

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24