QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pozor na radary! Měření rychlosti na silnicích jede naplno

18.04.2018 7:02

Dobřany i okolí, dvacítka ulic v Plzni, ale také hlavní tahy po celém kraji. Měření rychlosti v tomto týdnu rozjeli naplno strážníci i policie. Podívejte se na přehledy!

foto-qap-cz (15)

Řidiči by se měli mít v tomto týdnu na silnicích v Plzeňském kraji skutečně hodně na pozoru. Měření rychlosti ve velkém spustila jak městská, tak státní policie.

Také v tomto týdnu zajíždí strážníci plzeňské městské policie měřit rychlost ve služebním autě s radarem do Dobřan a okolí. Silnice budou brázdit ve středu 18.dubna od 10:00 do 15:30 a ve čtvrtek 19. dubna od 21:00. Řidiči by se měli dávat pozor hned na několika místech (Císaře Karla, Chlumčanská, Oty Kovala, Přeštická, Jiráskova, Lipová, třída 1. máje, Stromořadí, Sokolovská, U Lomy, Ústavní, Plzeňská, Chotěšovská -Dobřánky, Komenského - Dobřánky, II/180 - osada Vodní Újezd, I/27 - Šlovice, III/180 - 34 - Šlovice).

Strážníci jsou s radarem také v ulicích Plzně. Tady by měli šoféři počítat u silnic pro změnu s hlídkou s ručním radarem. Měření je naplánované na středu 18. dubna a čtvrtek 19. dubna od 6:30 do 17:00. Na kompletní seznam vytipovaných úseků se můžete podívat zde.

V průběhu středy by se měli navíc řidiči připravit i na celorepublikový projekt Speed Marathon 2018. Hlídky státní policie budou měřit rychlost  celé řadě míst, více o projektu a preventivní dopravní akci najdete v článku zde.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24