Prázdninová zábava: Bayern Park s největší horskou dráhou

04.08.2018 23:17

Zábavní park v Bavorsku Bayern Park láká i návštěvníky z Čech. Tento park rozhodně stojí za návštěvu, má atrakce por malé i větší děti, vyřádí se o rodiče!

bp_freischuetz_002
bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_04bayern-park_eroeffnung_wasserspielwelt_03bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_01bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_02bayern-park_wasserspielwelt_pirateninsel_03logo eu

Když slyšíte zábavní park plný atrakcí s obrovskou horskou dráhou, představíte si velkou Matějskou, kde vám může prasknout nejen peněženka, ale i bubínky? Omyl! Při návštěvě Bayern parku v Bavorsku budete opravdu mile překvapeni.

Z Plzně je to cca 2,5 hodiny, park najdete u Dingolfingu. Více zde.

Po zaplacení vstupného žádné další tahání peněz z peněženek, žádný hluk a žádný nápor na nervy! Do bavorského Bayern parku můžete prostě vyrazit na celodenní rodinný výlet, na který budete opravdu dlouho vzpomínat. Ne nadarmo má toto zábavní centrum v názvu park.

Bayern Park je opravdu kráný, vystavěn v zeleni. Na obrovské ploše (cca 56 fotbalových hřišť) najdete desítky atrakcí, součástí je i lesní zoo a jezero, kde se můžete v klidu svézt parníkem kolem pohádkového zámku. U toho můžete hned zkusit další projížďku po kanálu zámeckého parku. Příjemným zpestřením je i průjezd zámeckou jeskyní.

Atrakce v ceně vstupného....

U vchodu zaplatíte vstupné (dosp. a děti nad 140 cm -22 Euro, děti 100 -140cm 19,50 Euro, děti do 100cm vstup zdarma) a pak už můžete na dlouhou dobu peněženku schovat. Všechny atrakce kromě bobové dráhy (1,50 Euro) a motorbiků (0,50 Euro) jsou totiž v ceně!

Vyřádí se malé děti i dospělí....

Výhodou Bayern Parku je určitě široká škála atrakcí. Tady se nebude nudit ani dvouleté dítě, ani šedesátiletý chlapík. Každý si vybere atrakci vhodnou právě pro sebe. Malé děti do metru sice nemohou na všechny atrakce, ale je tu doopravdy hodně moc atrakcí, aby se i nejmenší děti parádně zabavily. U každé atrakce najdete označení s metrem, kdo sem smí a kdo ne. Obrázky značící například doprovod rodičů pozná opravdu každý.

Lesní zoo, sokolnická show....

Součástí Bayern Parku je lesní ZOO, kde najdete kozy, kamzíky, kamerunské ovce apod. Dokonce je tu výběh i s opičkami makak. Krásná je i sokolnická show v aréně.

Najíte se pohodlně v parku

O jídlo si starost nedělejte. Je tu několik restaurací s venkovním posezením, kde se pohodlně najíte.

Atrakce...

V Bayern parku najdete desítky atrakcí. Tou největší je bezesporu Freischütz tzv. "Čarostřelec - tedy extrémní horská dráha. Pro milovníky adrenalinu úžasný zážitek - za 2,3 sekund z 0 na 80 km/h, čtyři inverze a třikrát hlavou dolů. Prostě 40 sekund čistého adrenalinu na 483 metrech.

V parku je i spousta dalších horských drah od nejmenších po ty větší. Najdete tu i skákací hrady, obrovský kolotoč, skluzavky, různé vláčky, labutě atd.

Na tomto prázdninovém výletu se rozhodně nudit nebudete.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24