QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Před víkendem se sice ochladí, teplé počasí se ale nevzdává

13.09.2018 7:02

I když před víkendem budou teploty o dost klesat a počítat musíme s deštěm, už o víkendu se to bude znovu vylepšovat a v příštím týdnu se dočkáme zase i letních teplot.

ilustrační foto_QAP foto (7)

Ve čtvrtek bude polojasno až oblačno. V průběhu dne bude postupně ale až zataženo a přidat se mohou přeháňky nebo déšť. Někde dorazí také bouřky. Teploty se budou pohybovat jen mezi 19 a 23 stupni.

Pátek bude ve znamení oblačné až zatažené oblohy, zpočátku bude na většině území pršet. Postupně ale bude oblačnosti ubývat. Nejnižší noční teploty klesnou mezi 16 až 12 stupňů, nejvyšší denní vystoupí mezi 18 až 22.

V sobotu už to bude lepší. Čeká nás polojasno až oblačno, a přeháňky jen ojediněle. V noci naměříme 13 až 9 stupňů, přes den 20 asž 24.

A zlepšovat se to bude i dál. Neděle přinese jasno až polojasno. V noci teploty kolem 7 stupňů, přes den naměříme až 25.

Také v pondělí bude jasno až polojasno. Jen při zvětšené oblačnosti se mohou ojediněle vyskytnout přeháňky. Noční teploty spadnou mezi 11 až 7 stupňů, denní vystoupí mezi 24 až 28.

Vyhlídka počasí od úterý do čtvrtka podle ČHMÚ: "Jasno až polojasno. Při zvětšené oblačnosti ojediněle přeháňky. Nejnižší noční teploty 14 až 9 °C. Nejvyšší denní teploty 25 až 30 °C."

FOTO: ilustrační
 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24