QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Před zákonem se skrývali v Plzni! Pozornosti strážníků neušli

09.10.2018 14:52

V rukou plzeňských strážníků během jediného dne skončilo hned několik lidí, po kterých "šla" policie. Na jednoho byl dokonce vydaný zatykač...

IMG_0330

Strážníci městské policie v Plzni si na konto připsali další úspěch v podobě odhalení lidí, po kterých pátrala policie. Tentokrát přitom dokázali během jediného dne odhalit hned tři takové osoby.

Prvního muže odhalil navíc strážník ve svém volnu na jedné z čerpacích stanic. "Na sedmadvacetiletého muže byl vydán příkaz k zatčení," potvrdila mluvčí policie. O tomto případu QAP.CZ již informoval, více se dočtete zde.

Dobré znalosti strážníků ale neušel ani muž, kterého hlídka strážníků stanice Územně strážní služby odhalila na náměstí Emila Škody. "Hlídka hned v něm rozpoznala muže, který by měl figurovat v policejních evidencích jako osoba v celostátním pátrání. Že je čtyřicetiletý Plzeňan na seznamu hledaných, se brzy potvrdilo. Poslední osobou byla dvaačtyřicetiletá žena z Plzně. Strážníci její postavu zahlédli na Domažlické, kde postávala na zastávce MHD," dodává mlouvčí strážníků s tím, že i v tomto případě hlídka lustrací zjistila, že je žena v pátrábí.

Všechny osoby předali strážníci státním policistům k dalším úkonům.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24