QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Premiérová série zimních koncertů v Prazdroji končí, uzavřou ji hity Franka Sinatry

22.03.2017 9:21

Série koncertů Zima v Prazdroji je ve finiši. Už v tomto týdnu se odehrají poslední ze šňůry koncertů. Tečku za zimní kulturní novinkou udělá pořádná porce hitů Franka Sinatry.

duben3_500x334

Poslední ze série vystoupení se odehraje ve čtvrtek 23. března a obstará ho kapela Frank Sinatra Revival. Stane se tak sladkou tečkou za prvním ročníkem festivalu Zima v Prazdroji, kde převládaly jazzové a swingové melodie.

Ani na závěr se nic nezmění a v kulturním sále Secese zazní známé jazzové hity jako Something Stupid, Strangers in the Night nebo New York, New York. "Zima je u konce, a to jak ta astronomická, tak ta v Prazdroji. Kulturní festival v plzeňském pivovaru uzavře ve čtvrtek 23. března Petr Chudoba alias Frank Sinatra Revival,“ říká Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví Plzeňského Prazdroje. Koncert začne v 19 hodin a swingového krále posluchačům připomenou všechny jeho oblíbené hity.

Zpěvák Petr Chudoba, který na festivalu vystoupí pod jménem Franka Sinatry, má za sebou bohatou uměleckou minulost. Účinkoval v hudebních show na zámořských lodích nebo v českém soutěžním pořadu Star Dance. Na revivalových vystoupeních v minulosti ztvárnil také zpěváky Louise Armstronga nebo Rickyho Martina.

Vstupenky jsou k dostání na portálu www.plzenskavstupenka.cz. Při zakoupení VIP vstupenky na hosty čeká i občerstvení formou rautu a nabídka produktů Plzeňského Prazdroje. Celková kapacita koncertního sálu v centru Secese je 72 osob.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24