QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Prezident znovu vyjíždí do regionu. Jaký je jeho program?

09.02.2016 7:52     09.02.2016 8:31

Druhý den prezidentské návštěvy v Plzeňském kraji bude opět ve znamení setkání s představiteli měst, ale i studenty a občany. Kam a kdy zamíří prezidentská kolona?

FOTO_QAP_CZ (3)

Třídenní prezidentskou návštěvu Plzeňského kraje zahájil Miloš Zeman pobytem v Plzni a okolí. Během pondělí se setkal se zástupci kraje, navštívil i společnost Doosan Škoda Power a první den uzavřel v Dobřanech. V úterý ho čeká výjezd opět směrem na jih od Plzně.

Druhý den návštěvy zahájí prezident Miloš Zeman návštěvou Klatov. Připravené je setkání se studenty a vedením střední zemědělské a potravinářské školy. Na programu je také setkání s některými řediteli škol v ktaji. Následně zamíří prezidentská kolona do Chlumčan, kde čeká prezidenta návštěva firmy Lasselsberger. Druhý den návštěvy bude končit v Blovicích. Tam se mimo jiné mohou těšit na dekorování praporu města pamětní stuhou prezidenta. Stejnou mají už například na krajském úřadě a také na plzeňské radnici.

Jak vypadal první den návštěvy prezidenta, na to se můžete v podívat v reportáži.

Druhý den návštěvy prezidenta Miloše Zemana

Klatovy

10:40 - příjezd do Střední školy zemědělské a potravinářské Klatovy, setkání s vedením školy a vybranými řediteli středních škol Plzeňského kraje

11:25 - setkání s žáky klatovských středních škol, podpis prezidenta republiky do Pamětní knihy školy

Chlumčany

14:15 - návštěva společnosti Lasselsberger s.r.o.

14:20 - setkání s vedením firmy

15:00 - setkání se zaměstnanci

Blovice

16:00 - příjezd na Městský úřad Blovice

16:05 - setkání s představiteli města Blovice

16:40 - setkání s občany Blovic v Lidovém domě

17:15 - podpis prezidenta republiky do pamětní knihy města, dekorování praporu města Blovice pamětní stuhou prezidenta republiky

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24