QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Při předjíždění zavinil nehodu a ujel! Policie shání svědky

13.12.2017 9:53

Policie shání svědky nehody, která se odehrála na hlavním tahu z Plzně na Klatovy. Při nehodě došlo ke zranění, údajný viník ale z místa ujel. Byli jste svědky nehody? Ozvěte se!

QAP_foto (7)

K nehodě došlo před uplynulým víkendem v časných ranních hodinách na hlavním tahu I/27. Podle všeho je viníkem řidič auta tovární značky Alfa Romeo tmavé barvy.

"Dopravní nehoda se stala dne 8. prosince 2017 v 6:00 hodin ráno. Dosud nezjištěný řidič se svým vozidlem je po silnici první třídy, číslo 27 ve směru jízdy od obce Přeštice směrem na obec Horní Lukavice, kdy při předjíždění ohrozil protijedoucího řidiče ve vozidle tovární značky Škoda Octavia, který na vzniklou situaci reagoval tak, že prudce brzdil a dostal smyk. V důsledku toho přejel řidič do protisměru, kde se následně střetl s vozidlem tovární značky Škoda Rapid," popisuje průběh nehody mluvčí policie Hana Rubášová.

Při dopravní nehodě došlo ke zranění jedné osoby.Ani škoda navíc není rozhodně zanedbatelná, vyčíslená byla na 200 tisíc. "Během dalšího šetření bylo zjištěno, že neznámé vozidlo bylo pravděpodobně tmavé barvy a tovární značky Alfa Romeo," dodává policejní mluvčí.

Svědci se mohou obrátit na policisty z dopravního inspektorátu Plzeň – venkov na adrese Slovanská Alej 26 v Plzni, na telefonní číslo 974 326 111 nebo na kterékoliv oddělení Policie ČR, volat mohou i tísňovou linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24