QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Přijeďte do nového autoservisu v Plzni otestovat tlumiče a světla zdarma

15.09.2016 15:00

V Plzni na Karlově najdete od pátku 16. září nový autoservis s vlastní lakovnou, který zde otevírá společnost MM CAR - NEHODA.CZ. Až do soboty nabízí testování tlumičů a světel zdarma.

2036

Autoservis MM CAR-NEHODA.CZ nabízí testování tlumičů a světel zdarma v rámci otevření v pátek 16. září od 8 do 17 hodin a v sobotu 17. září od 8 do 12 hodin.

Nový autoservis najdete v areálu plzeňské Škodovky, vjíždí se k němu VIII. bránou (v současnosti kvůli rekonstrukci se jezdí bránou z ul. Ke Karlovu).

Jaký je nový autoservis MM CAR-NEHODA.CZ?

Autoservis, kde za vás vyřeší kompletně vše, co se týká vašeho vozu. I tak by se dal charakterizovat tento autoservis. Filozofie firmy je celkem jednoduchá. „Myslíme v první i poslední řadě na zákazníky,“ říká spolumajitel firmy Jan Muchna a vysvětluje, že svým klientům bude servis hlídat vše od termínů technické kontroly po výměnu oleje a seřízení brzd. Znáte to, leckdy totiž přijdete na to, že vám propadala technická až při policejní kontrole. Pokud ale budete zákazníkem tohoto autoservisu MM CAR-NEHODA.CZ na Karlově, i na to vás pracovníci servisu včas upozorní.

Společnost MM CAR- NEHODA.CZ provozovala doposud autoservis ve Starém Plzenci. Ten ale nestačil poptávce, a tak se majitelé rozhodli pro ambiciózní plán, vybudovat moderní autoservis s vlastní lakovnou na Karlově. Nový autoservis má 1000 metrů čtverečních, nové technologie a moderní zázemí.

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24