Případ amputované ruky na Klatovské v Plzni šetří kriminálka

21.06.2018 11:56

Případ vážně zraněného cizince s amputovanou rukou, kterého našli na Klatovské v Plzni, má policejní pokračování. Případ si převzala kriminálka.

FOTO_QAP_CZ (13)

Scéna skoro jako z hororu se odehrála na Klatovské v Plzni ve středu v podvečer. Nalezen tam byl muž s amputovanou rukou. Po tom, co na místo dorazila policejní hlídka, přivolala cizinci záchranku. Muže nakonec transportoval vrtulník na specializované pracoviště nemocnice v Praze (více k případu se dočtete zde).

Policie se začala zabývat veškerými okolnostmi vážného úrazu. Ukázalo se, že muž přišel o ruku ve firmě v Blovicích. "Případ si převzali kriminalisté, kteří zjistili, že k události mělo dojít v jedné provozovně v obci Blovice na jižním Plzeňsku. V objektu tedy bylo provedeno ohledání místa činu, policisté také vyslechli všechny zúčastněné osoby. Prozatím vše nasvědčuje tomu, že 50letý cizinec odstraňoval závadu na balicím stroji, kdy došlo k úrazu jeho ruky," říká mluvčí policie Markéta Fialová.

Vyšetřování tím ale nekončí. Kriminalisté se budou záležitostí dál zabývat. "Kriminalisté z územního odboru Plzeň-venkov ve věci zahájili úkony trestního řízení pro přečin těžké ublížení na zdraví z nedbalosti a dále budou prověřovat všechny okolnosti případu," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24