QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Projekce utkání Viktorky s Realem Madrid se přesouvá kvůli vichřici

23.10.2018 14:18

Klub FC Viktoria Plzeň narychlo přesunul úterní večerní projekci utkání viktoriánů s Realem Madrid do restaurace Na Spilce. Plzeň má zasáhnout silný vítr.

img00040

Program i Na Spilce nicméně odstartuje v předem avizovaný čas a program zůstává stejný. Vše tedy vypukne úderem 19. hodiny. Kvůli výstraze ohledně silného větru byl klub v pohotovosti už od úterního rána.

"Od dnešního rána máme informace, že počasí v Plzni bude večer velmi chladné a navíc hrozí vichřice. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli přesunout akci do prostorů restaurace Na Spilce. Jde nám především o komfort fanoušků a také o jejich bezpečnost,“ vysvětluje mluvčí klubu Václav Hanzlík. Podle ČHMÚ se přes západ Čech přežene večer studená fronta se silným severozápadním prouděním.

Podle něj zůstává program neměnný. "Vše odstartujeme v 19.00, krátce poté vystoupí oblíbená plzeňská kapela Lucie revival, pro fanoušky je nachystáno 300 piv zdarma a úderem 21. hodiny poběží přímý přenos zápasu na celkem třech plátnech a několika přidaných televizích,“ dodává Hanzlík.

Kapacita prostorů Na Spilce je 300 míst k sezení a další na stání. "Věříme, že fanoušci přijdou, užijí si příjemnou akci a na dálku budou celé Viktorce držet palce,“ uzavírá mluvčí klubu.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24