QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

25.04.2024 11:29

Provoz v Plzni zkomplikují další omezení! Potrvají několik týdnů

22.10.2018 9:56

Řidiči musí od tohoto týdne počítat v Plzni s dalšími omezeními. Dotknou se hned dvou míst a potrvají několik týdnů. Přinášíme podrobnosti!

Uzavírka mostu na Jateční

Po tom, co v uplynulých týdnech nadělala velké problémy omezení na hlavním tahu mezi Severním Předměstím a centrem města, přichází na řadu další komplikace.

Dlouhodobé omezení startuje už v pondělí 22. října v Koperníkově ulici. Úplná uzavírka bude v úseku mezi ulicemi Hálkova a Korandova až do 18. listopadu. Důvodem je oprava horkovodní přípojky. "Jako náhradní objízdná trasa je průjezd ulicí Hálkovou a Korandovou. V tomto případě je provoz dotčeným místem povolen pouze MHD," upozorňuje mluvčí policie Veronika Hokrová.

Ve středu 24. října začnou práce na silnici mezi Plzní a Chrástem. Opravovat se bude povrch komunikace číslo II/233. Rekonstrukce potrvá až do 20. prosince. "Po celou dobu stavby bude zajištěn průjezd mininimálně jedním jízdním pruhem, mimo pracovní dobu se bude jezdit bez omezení. V pracovní době bude provoz řízen poučenými osobami z prováděcí firmy," informuje policejní mluvčí.

Oprava komunikace mezi Plzní a Chrástem bude rozdělená do několika etap:

1. etapa – křižovatka silnic II/233 a II/180 u železničního přejezdu v Chrástu po směrový oblouk na horizontu u opuštěné vily

2. etapa – lesní úsek od areálu Rozvodny kolem křižovatky se silnicí III/23326 od Dýšiny po napojení Naučné stezky Zábělá

3. etapa Plzeň od ulice Hlavní k ulici Třída Vojtěcha Rojíka

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24