QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

První domácí ligový zápas této sezony sehraje Viktorka už v pondělí

27.07.2018 19:06

V pondělí 30. července změří viktoriáni síly s Libercem. Fanoušci mohou v premiéře otestovat chytrou permanentku.

DSC_7872

Po více než dvouměsíční pauze se v pondělí 30. července otevřou opět brány Doosan Areny v Plzni. Duel Viktorky s Libercem začne v 18 hodin.

Před novou sezonou představil západočeský klub chytrou permanentku. Právě v pondělí si ji mohou fanoušci vyzkoušet poprvé.

"Již cesta na stadion bude díky nové chytré kartě snazší. U autobusových dopravců Integrované dopravy Plzeňska nebo městské dopravy zaplatíte jednorázové jízdné jednoduše přiložením karty k terminálu. Pokud na utkání cestujete osobním autem, parkovné ve městě včetně parkovacích domů, uhradíte také tímto způsobem. I ve Viktoria shopu je možné využít platbu chytrou permanentkou,“ sděluje mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Novinkou je také odbavování při vstupu na stadion. Chytrá permanentka je identifikována načtením čipu, nikoliv čárového kódu, jako tomu bylo doteď. Procedura u turniketů by proto měla být rychlejší.

"U všech stánků zaplatíte bezkontaktně na speciálně označené pokladně, čímž by se celý proces měl usnadnit a urychlit.  Zaplatit bude samozřejmě možné i běžnou bezkontaktní platební kartou,“ dodává mluvčí.

Chytrou permanentku je možné dobíjet na všech místech obvyklých pro dobíjení Plzeňské karty, maximální možná výše dobití je 3 500 Kč. Dobít ji lze i ve Viktoria shopu v jeho běžné otevírací době. Během zápasů je k dispozici speciální dobíjecí místo na pokladně za severní věží.

Pro větší komfort bude lepší, když na utkání přijdou diváci s dobitou kartou. "Prosíme všechny fanoušky, aby si své permanentky nabili, pokud mají tu možnost dříve, než před pondělním utkáním s Libercem. Společně tak předejmeme případným frontám, které by se mohly u dobíjecího místa tvořit,“ žádá Václav Hanzlík.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24