QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Pátrání po pohřešované 14leté dívce má tragický konec. Byla nalezena bez známek života

17.04.2024 11:02     18.04.2024 14:33

Dne 16. dubna 2024 odešla 14letá dívka z místa svého bydliště a nepodala o sobě žádnou zprávu. Policie po dívce intenzivně pátrala. Ve čtvrtek odpoledne přišla tragická zpráva. Dívka byla nalezena bez známek života.

2

Tachovští policisté pátrají po nezletilé dívce. "Dívka odešla dne 16. dubna 2024 kolem 13:40 hodin z místa trvalého bydliště v obci Stříbro a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Pohřešovaná nemá žádné zdravotní problémy a neužívá žádné léky," uvedla policejní mluvčí.

Popis: pohřešovaná je 165 cm vysoké štíhlé postavy, má rovné středně dlouhé světle hnědé vlasy s ofinou a modré oči.

Popis oblečení: na sobě měla černou zimní bundu, šedé tričko, šedé kalhoty s výrazně širokými nohavicemi a laclem, který nosí volně u kolen, na nohou měla obuty bílo černé tenisky.

"Policisté žádají všechny občany, kteří by mohli poskytnout jakékoliv informace o pohřešované, aby se přihlásili na kteroukoliv policejní služebnu. Informace mohou sdělit také na bezplatnou telefonní linku 158," dodala mluvčí policie.

AKTUALIZACE:

Policie se pátráním po čtrnáctileté dívce od počátku intenzivně zabývá. "Prověřili jsme řadu možných míst, kde by se mohla pohybovat či pobývat. Provedli jsme také celou řadu našich interních prověrek a realizovali i pátrací akce. Bohužel do současné doby se nám dívku nepodařilo nalézt, a proto bylo dnes rozhodnuto o pátrání po ní jako o dítěti v ohrožení," uvedla mluvčí policie.

14:32

Pátrání má tragický konec.

"Dívku, po které jsme pátrali jako po dítěti v ohrožení, jsme bohužel nalezli bez známek života. S největší pravděpodobností se rozhodla ukončit svůj život," uvedla mluvčí policie.

Foto ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24