Pyrotechnické efekty i humor! Náměstí ovládli Johnnyho kaskadéři - FOTKY

14.09.2018 10:13

Mezinárodní festival Divadlo v Plzni běží naplno. Přináší vystoupení nejen na stálých scénách, ale také pod širým nebem. Náměstí Republiky ovládli kaskadéři...

Mezinárodní festival Divadlo v Plzni běží na plné obrátky. Čtvrteční večer byl v centru města ve znamení netradiční podívané. V rámci programu přímo na náměstí Republiky vystoupilo německé uskupení Bängditos se svým představením Johnnyho kaskadéři.

Nouze nebyla o pyrotechnické efekty, skutečně kaskadérské kousky a nechyběla ani notná dávka humoru. Vystoupení tak právem sklidilo velký úspěch.

Festival v Plzni odstartoval ve středu. Odehrává se hned na několika scénách a potrvá až do 20. září. Celkově uvede festival Divadlo sedm předních souborů z Lotyšska, Maďarska, Polska, Slovenska, Slovinska a Švýcarska a osmnáct inscenací, které představují výběr toho nejzajímavějšího z divadelních scén z celé České republiky za uplynulou sezónu.

Navíc na návštěvníky čekají představení v prostoru Moving Station a řada doprovodných programů zdarma - představení pod širým nebem, koncerty, výstavy či workshopy. Kompletní program najdete zde.

FOTO: Milan Svoboda - kompletní fotogalerii najdete zde

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24