QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Reprízu Linie krásy doprovodí Vladimír Čepek lektorským úvodem

05.03.2018 15:14

Inscenaci Linie krásy doprovodí v úterý 6. března Vladimír Čepek lektorským úvodem. Při další repríze proběhne i autogramiáda a setkání s tvůrci. Můžete se setkat s Martinem Stránským...

Inscenaci Linie krásy uvedla činohra DJKT ve světové premiéře, jedná se o dramatizaci oceňovaného autora Alana Hollinghursta, který líčí skandální příběh ze života společenské smetánky Británie 80. let.

Úterní reprízu (6. března) inscenace Linie krásy doprovodí dramaturg Vladimír Čepek lektorským úvodem, který začíná v 18.30 h ve Foyer Vendelína Budila.

"Další reprízu, která je naplánovaná na 21. března, doplní taktéž lektorský úvod a po skončení představení také beseda a autogramiáda s tvůrci a interprety. Diváci se tak mohou setkat s představitelem hlavní role Ondřejem Rychlým, s Apolenou Veldovou, která ztvárnila Margaret Thatcherovou, nebo s Martinem Stránským. Za tvůrčí tým se zúčastní režisérka a šéfka činohry Natália Deáková a hostující dramaturgyně Marie Špalová," uvedla Michaela Svobodová z DJKT.

foto: DJKT

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24