QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič ignoroval značky, s autem se "zapíchl" přímo do staveniště - FOTKY

10.07.2018 10:48

Zraněním a poměrně dost vysokou škodou skončila nehoda, za kterou stojí nejspíš nepozornost. Řidič nerespektoval dopravní značky a s autem skončil na stavbě...

1
123

K nehodě došlo na hlavním tahu I/26 na Domažlicku mezi obcemi Holýšov a Ohučov v pozdních večerních hodinách. K nehodě musely nakonec vyjet všechny složky IZS.

"Pětapadesátiletý řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Rapid jel od Holýšova na Ohučov. V prostoru klesání před objízdnou komunikací nerespektoval dopravní značky ´Návěst změny směru jízdy´ a dopravní značení ´Směrová deska se šikmými pruhy se sklonem vlevo´, vjel mimo komunikaci na dopravní stavbu, kde s vozidlem havaroval," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Řidič při nehodě utrpěl zranění a skončil tak na ošetření v nemocnici ve Stodu. "Požití alkoholických nápojů u něj policisté vyloučili dechovou zkouškou. Na vozidle Škoda Rapid byla škoda vyčíslena na 150 tisíc korun. Dopravní nehodu dále šetří policisté Dopravního inspektorátu v Domažlicích," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24