QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič se proboural do zahrady, z místa utekl. Policie hledá svědky

12.12.2016 14:21

Policisté pátrají po řidiči, který o víkendu nejen že způsobil dost kuriózní nehodu, ale navíc se i pak zachoval dost nestandartně. Po tom, co vjel s autem na pozemek, zamkl ho a zmizel.

ViewImage.aspx

K nehodě došlo o uplynulém víkendu v obci Trhanov na Domažlicku. Po tom, co zatím neznámý řidič vjel skrz plot až na pozemek u domu, auto dokonce zamkl a odkráčel. Policie ho zatím nemůže najít.

Nehoda se stala před 9. hodinou ráno. "Dosud nezjištěný řidič osobního vozidla tovární značky Škoda Octavia jel ve směru od obce Pec, po projetí mírné pravotočivé zatáčky vyjel s vozidlem vlevo do protisměru mimo komunikaci, kde přední částí vozidla narazil do žulového sloupku a dřevěného oplocení výše uvedeného domu a poté na zahradě zastavil. Z vozidla vystoupil, uzamkl jej a z místa dopravní nehody odešel," popsala mluvčí policie Dagmar Brožová.

Škody se vyšplhaly podle odhadů víc jak padesát tisíc. Policie zatím stále po řidiči pátrá a žádá o pomoc veřejnost. Policistům by se mimo jiné hodily i veškeré informace o celém průběhu nehody. "Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k výše uvedené dopravní nehodě a pomoci tak ustanovit totožnost neznámého řidiče, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158," dodává policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24