Řidič srazil cyklistu, z místa nehody ujel! Policie shání svědky

24.06.2016 10:14

Svědky hned několika nehod, ke kterým došlo v červnu na jižním a severním Plzeňsku, shání policisté. V několika případech přitom řidiči od kolizí ujeli.

FOTO_QAP_CZ (6)

Nejspíš nejvážnější nehodou, ke které shání policisté svědky, je srážka auta s cyklistou v Dobřanech. Případ je o to závažnější, že řidič, který cyklistu srazil, z místa ujel.

"Dne 16. června v 11:00 hodin došlo k dopravní nehodě v obci Dobřany, když dosud neznámý řidič, který jel s nezjištěným vozidlem, z dosud neznámých příčin na křižovatce ulic Žižkova, Sokolovská, Studniční vjel do protisměrné části, kde se střetl s cyklistkou. Řidič následně z místa ujel," popisuje mluvčí policie Jan Koželuh.

Policie shání také svědky nehod, ke který došlo o den dřív, tedy 15. června. Na Masarykově náměstí v Kralovicích měl mezi 17:30 a 18:15 zatím neznámý řidič poškodit zaparkované auto Škoda Superb. Ve čtvrt na pět pro změnu na silnici mezi Úlicemi a Pňovany odlétl od neznámého auta kovový předmět, který poškodil další auto Peugeot Expert.

V obci Zruč-Senec pro změnu došlo k nehodě, od které řidič ujel, 13. června v době mezi 17:55 a 20:10. Tam bylo poškozené vozidlo Škoda Roomster.

"Dne 9. června v 7:30 hodin došlo k dopravní nehodě mezi obcemi Lochousice a Heřmanova Huť, když dosud neznámý řidič, který jel s nezjištěným vozidlem, vjel do protisměru, kde se střetl s protijedoucím vozidlem tovární značky Ford Transit," přidává další z nehod policejní mluvčí.

Případní svědci se mohou obrátit na dopravní inspektorát na telefonní číslo 974 324 111, 974 324 112 nebo bezplatnou linku Policie České republiky číslo 158.

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24