QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič vjel do davu návštěvníků slavností v Klatovech - FOTKY

07.06.2017 10:16

Naprosto šílenou jízdu řidiče řeší policie v Klatovech. Muž vjel s autem přímo mezi návštěvníky slavností. Jen se štěstím se nikomu nic nestalo. Podívejte se na fotky z honičky!

6
62143578

K dost neuvěřitelné události došlo o uplynulých slavnostech v Klatovech. V souvislosti s aktuálním děním v Evropě není divu, že řada lidí byla dost šokovaná. Řidič totiž vjel s osobním autem přímo do uzavřeného prostoru slavností, kam měla auta zákaz vjezdu. Ještě před tím se ale strhla honička se strážníky.

"V sobotu 3. června jel po Klatovech řidič s vozidlem tovární značky Škoda Fabia od náměstí, kde jel v horní části v protisměru a ulicí Balbínova. Hlídkou strážníků městské policie byl zjištěn na ulici Domažlické, jel kruhovým objezdem do Niederleho ulice, dále do ulice Nádražní. Tam jel po kruhovém objezdu v protisměru a směrem k železničnímu viaduktu, kde odbočil do místa, kde byl zákaz vjezdu všech vozidel a v uvedenou dobu zde probíhaly pivní slavnosti," popsala šílenou jízdu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Řidiči se nicméně podařilo z místa hlídce strážníků zmizet. Ne ovšem na dlouho. Do terénu šli souběžně i policisté, kteří nakonec řidiče dopadli. "Policisté zjistili řidiče, kterým byl sedmatřicetiletý muž z Nýrska. Muž řídil motorové vozidlo, i když má podle rozhodnutí Okresního soudu v Domažlicích uložen trest zákaz činnosti řízení motorových vozidel od měsíce srpna roku 2015 na 30 měsíců," doplnila policejní mluvčí.

Policie případ šetří ve zkráceném přípravném řízení a muž je podezřelý ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24