QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidič způsobil na dálnici D5 u Líní škodu za sto tisíc! Policie shání svědky

02.11.2018 14:56

Policie aktuálně pátrá po řidiči, který způsobil na dálnici D5 s nákladním autem škody za zhruba sto tisíc. Z místa ale ujel. V šetření by mohli pomoct svědci.

1

Dálniční policisté šetří nehodu, ke které došlo na dálnici D5 v závěru říjne zhruba na úrovni Líní. Řidič poškodil s autem značení a ujel. Škoda se odhaduje na zhruba sto tisíc.

"Nehoda se stala v době od 22. října 12:30 do 23. října letošního roku 13:15 na dálnici D5 na 88,7 km v katastru obce Líně ve směru jízdy na Prahu. Z dosavadního šetření vyplývá, že neznámý řidič s nezjištěným vozidlem vyjel z nezjištěných příčin vpravo přes odstavný pruh a travnatý pás, kde narazil do dopravního značení. To poškodil a z místa nehody ujel, aniž by si splnil zákonem stanovenou povinnost," říká mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Nehodou se policie intenzivě zabývá a z výsledků šetření už je i jasné, že by se mělo jednat o nákladní auto. "Z ohledání místa dopravní nehody je zřejmé, že se v případě neznámého vozidla jedná o nákladní vůz či nákladní soupravu. Na poškozené dopravní značce policisté nalezli otěr červené barvy," dodává policejní mluvčí.

Policisté z dálničního oddělení žádají občany, kteří by mohli poskytnout informace k nehodě, aby se ozvali na telefon 974 337 501. Informace mohou sdělit také na linku tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24