QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Řidiče přemohl mikrospánek, tři lidé skončili v nemocnici - FOTKY

22.08.2018 10:48

K nehodě, za kterou je podle všeho mikrospánek, museli vyjíždět policisté i záchranka ve středu ráno na Rokycansku. Řidič s autem naboural do další tří vozidel.

3
312

K nehodě došlo v Mýtě v Plzeňské ulici kolem sedmé hodiny ve středu ráno. Řidič jel s vozidlem Volkswagen Golf směrem na Kařez.

"Dle vyjádření 25letého řidiče jej za jízdy přemohl mikrospánek, v důsledku toho vyjel na rovném úseku komunikace do protisměru, kde čelně narazil do vozidla Volkswagen Lupo, které řídil 39letý řidič. Zároveň se vozidlo golf střetlo se souběžně jedoucím autem značky Kia, které řídila 39letá žena. Po nárazu vyjelo vozidlo Kia vpravo, kde narazilo do budovy. Vozidlo Volkswagen Golf pokračovalo dál v jízdě, vyjelo vlevo mimo komunikaci, kde v odstavném pruhu narazilo do zaparkovaného vozu značky Hyundai," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Jiroušková.

Bohužel na místo musela dorazit záchranka, v jejíž péči skončili hned tři lidé. "Dva řidiči i řidička utrpěli při nehodě zranění, a tak byli z místa převezeni do nemocnice. Ještě před tím s nimi policisté provedli dechové zkoušky, kterými vyloučili požití alkoholu. Vzniklou škodu odhadli kolem 200 000 korun. Nehodou se i nadále zabývají," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24