QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiči ujeli od nehod. Pomůžete je najít?

18.08.2018 10:02

Několik nehod, od kterých ujeli viníci, teď řeší policisté na Domažlicku. O pomoc při pátrání po nezodpovědných řidičích, žádají veřejnost.

QAP_foto (7)

Policisté hledají svědky dopravní nehody, ke které došlo ve Vrchlického ulici na parkovišti před prodejnou Penny Market v Horšovském Týně 10. srpna v době od 12.45 do 13.30 hodin.

"Dosud neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkovaný osobní automobil tovární značky Opel Vectra. S řidičem poškozeného vozidla si navzájem neprokázal svoji totožnost, nesdělil údaje o vozidle, se kterým měl účast na dopravní nehodě, nesepsal s ním společný záznam o dopravní nehodě a z místa ujel. Škoda na vozidle Opel byla vyčíslena na 10 tisíc korun,“ sděluje policejní mluvčí Dagmar Brožová.

Také k další nehodě došlo na parkovišti u obchodu.  Kolize se odehrála před prodejnou COOP v Nádražní ulici ve Staňkově 12. srpna v době od 7.30 do 8.25 hodin. "Dosud neznámá řidička s nezjištěným vozidlem poškodila zaparkovaný osobní automobil tovární značky Škoda Octavia. Neprokázala svoji totožnost, neuvedla údaje o vozidle a nesepsala společný záznam o dopravní nehodě a z místa odjela. Škoda na vozidle Škoda Octavia byla vyčíslena na 5 tisíc korun,“ pokračuje mluvčí.

Policie vyšetřuje také nehodu, ke které došlo od 15. srpna 16.30 hodin do 16. srpna 11.30 hodin v Družstevní ulici ve Kdyni před domem č. 484. "Neznámý řidič s nezjištěným vozidlem poškodil zaparkovaný osobní automobil tovární značky Subaru Legacy a po střetu z místa dopravní nehody ujel,“ uvádí Dagmar Brožová.

Svědci, kteří by mohli poskytnout informace k těmto nehodám, se mohou přihlásit osobně na Dopravním inspektorátu v Domažlicích, nebo zatelefonovat na číslo 974 331 255, případně na bezplatnou tísňovou linku 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24