QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidiči ujíždí od nehod! Policie hledá svědky několika nehod na Plzeňsku

27.08.2018 12:02

Jen za poslední dny policie řeší několik nehod na Plzeňsku, od kterých viníci ujeli. Škody jsou hodně vysoké. S vyšetřováním by mohly pomoct výpovědi svědků.

nehoda tylovka (7)
  • První nehoda, při které žádají dopravní policisté veřejnost o spolupráci, se stala 17. srpna 2018 v 21:40 hod. za obcí Horní Hradiště, kde projížděl zatím neznámý řidič směrem na obec Plasy, přičemž nejel při pravém okraji vozovky a střetl se s tudy projíždějícím vozidlem značky Škoda Fabia. Při střetu došlo k poškození obou vozidel, kdy na vozidle Škoda Fabia vznikla hmotná škoda ve výši přibližně 50 000 Kč. Řidič nezjištěného vozidla však z místa dopravní nehody odjel směrem na obec Plasy.
  • Od dopravní nehody odjel i neznámý řidič v obci Kasejovice na jižním Plzeňsku, a to 20. srpna 2018 okolo 12. hodiny, kde přesně nezjištěným nákladním vozidlem poškodil střechy a okapy dvou rodinných domů.
  • Další dopravní nehoda se stala 22. srpna krátce po 5. hodině ráno, při které došlo na komunikaci mezi obcí Úlice a obcí Bdeněves ke srážce přesně nezjištěného vozidla s nákladním automobilem značky IVECO. Neznámý řidič přejel z přesně nezjištěných příčin částečně do protisměru, kde se střetl levými zpětnými zrcátky s nákladním vozidlem, na kterém vznikla hmotná škoda ve výši přibližně 5 000 korun. Ani v tomto případě řidič na místě dopravní nehody nezastavil a pokračoval dále v jízdě směrem na Bdeněves.
  • Téhož dne, tedy 22. srpna 2018, odjel z místa dopravní nehody i další řidič, který krátce po 18. hodině narazil před obchodním domem v obci Horní Bříza do zde zaparkovaného automobilu značky Škoda, na kterém vznikla hmotná škoda ve výši cca 30 000 korun. Šetřením se policistům zatím podařilo zjistit, že by se mělo jednat o vozidlo značky BMW řady 3, typ E46, stříbrní barvy, provedení sedan. 

Informace mohou svědci sdělit policistům z dopravního inspektorátu Plzeň venkov (Slovanská Alej 26, Plzeň; tel: 974 326 111), na kterémkoli policejním oddělení či lince tísňového volání 158.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24