QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička nacouvala do ženy na parkovišti, přimáčkla ji k dalšímu autu - FOTKY

11.06.2018 13:41

Ke zranění mladé ženy došlo na parkovišti u nemocnice. Na auto ji vozem přimáčkla jiná řidička při couvání. Policie okolnosti celé nehody stále šetří...

2
234ViewImage.aspx

K nehodě došlo na parkovišti před budovou nemocnice v Domažlicích. Žena, kterou řidička autem přimáčkla k dalšímu vozu, utrpěla zranění a skončila v péči lékařů.

"Jednapadesátiletá řidička osobního automobilu tovární značky Peugeot 206 při couvání z parkovacího stání pravou přední částí svého vozu narazila do třiatřicetileté ženy, která stála vedle svého zaparkovaného vozidla tovární značky Ford Mondeo. Při střetu byla žena namáčknuta na levé zadní dveře svého automobilu a poškodila je. Utrpěla zranění a byla proto odvedena do nemocnice k ošetření," popsala průběh nehody mluvčí policie Dagmar Brožová.

Všechny okolnosti nehody policie stále vyšetřuje. Jisté ale je, že alkohol na vině nebyl. "Požití alkoholických nápojů u obou účastnic dopravní nehody policisté vyloučili dechovými zkouškami. Škoda na vozidle Peugeot byla vyčíslena na 5 tisíc korun, na vozidle Ford vznikla desetitisícová škoda," dodává policejní mluvčí.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24