QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička nepřežila pád auta na železniční trať u Plas - FOTKY

03.09.2018 16:07

Tragická událost se v pondělí odehrála u železniční trati u Plas na severním Plzeňsku. V osobním autě, které podle všeho spadlo ze srázu na koleje, zemřela žena.

1
12

Záchranné složky měly pohovotost v pondělí odpoledne u železni tratě u Plas. Bohužel nehoda osobního auta, které skončilo na kolejích, měla tragický závěr. 

"Vozidlo pravděpodobně sjelo do kolejiště ze stráně od silnice číslo 27 a nacházelo se zde již nějakou dobu. Vlaky zde v současnosti jezdí v nestandardním režimu, což vysvětluje i pozdější objevení vraku. Naše jednotka a jednotka SŽDC zajistily místo nehody," řekl k zásahu mluvčí hasičů Petr Poncar.

Na místo vyjížděla také zdravotnická záchranná služba. Ženě už ale pomoct nemohla. "Lékař bohužel musel konstatovat smrt. Na místo byl povolán koroner," doplnil mluvčí záchranky Martin Brejcha.

Tragickou událostí se nadále zabývá policie. "Policisté územního odboru Plzeň-venkov vyjeli na místo a v současné době zjišťují totožnost ženy i veškeré další okolnosti této dopravní nehody," dodala mluvčí policie Iveta Kořínková.

FOTO: HZSPK

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24