QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička skončila s autem mimo silnici! Na místo musela záchranka

26.08.2016 7:36     26.08.2016 9:04

Havárie osobního auta zkomlikovala v pátek ráno provoz na hlavním tahu z Plzně na Klatovy. Řidička skončila s osobním autem mimo silnici. Jet pro ni musela záchranka.

19.7.2016 (DO 10.50) DN Hlohovice-Srbice

K nehodě na hlavním tahu došlo krátce po sedmé hodině ranní. Hlavní tah byl kvůli odstraňování následků průjezdný jen částečně. Přesné příčiny policie stále zjišťuje.

"Na silnici I/27 došlo k havárii osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia. Řidička z dosud nezjištěných příčin vyjela mimo komunikaci před křižovatkou na Chlumčany," popsal mluvčí policie Jan Koželuh.

Na místo musela záchranka, která ženu se zraněními převezla do nemocnice v Plzni. "Dechová zkouška byla u řidičky negativní," doplnil mluvčí policie s tím, že provoz byl v místech řízený kyvadlo.

Pro změnu havárie kamionu uzavřela silnici na Rokycansku u Holoubkova. Kamion havaroval už ve čtvrtek, nicméně vyprošťování odstartovalo až v pátek ráno. "Včera kolem poledne přijali policisté oznámení o havarovaném nákladním vozidle. Dle oznamovatelky, která jela za nákladním vozidlem ve směru od Holoubkova na Hůrky, se pod tímto při míjení s druhým vozidlem utrhla krajnice a nákladní vozidlo se převrátilo do příkopu. Provedená dechová zkouška u řidiče vyloučila přítomnost alkoholu a nehoda se obešla bez zranění. Celková škoda byla vyčíslena na téměř 150 000 korun," říká k nehodě mluvčí policie Hana Krofotvá.

FOTO: ilustrační

 

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24