QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Řidička srazila dítě na snowboardu, na silnici se vřítilo z vedlejšího svahu

19.01.2017 13:51

Hodně netradiční nehodu vyšetřuje policie v Sušici. Řidička osobního auta tam srazila na silnici dítě, které před auto vjelo na snowboardu. Zasahovat musela i záchranka.

FOTO_QAP_CZ (4)

Nehoda se odehrála v Sušici ve středu odpoledne. Žena projížděla autem v ulici Pod Svatoborem. Střetu s dítětem, které si užívalo zimní radovánky na vedlejším kopci, podle všeho ani zabránit nemohla.

"Na přímém úseku komunikace, kde se nacházela souvislá vrstva sněhu, z přilehlého svahu vjelo z pravé strany do jízdní dráhy vozidla nezletilé dítě na plastovém snowboardu a došlo ke střetu pravé přední části vozidla s dítětem. Následkem střetu došlo ke zranění nezletilého chlapce, který byl převezen zdravotnickou záchrannou službou do nemocnice v Sušici," popisuje nehodu mluvčí policie Dana Ladmanová.

Na místo dorazil i otec malého snowboardisty. Policie se veškerými okolnostmi události dál zabývá. Jasné zatím je jen to, že žena za volantem byla střízlivá. "Dechovou zkouškou bylo vyloučeno užití alkoholu u řidičky," doplnila policejní mluvčí.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24