Risk v podnikání se vyplatil, zakázky pro lakovnu přibývají každý měsíc

12.06.2017 14:25

Prvotřídní kvalita práce a krátké termíny a to jsou hlavní kritéria společnosti MM Car – nehoda.cz. Po přestěhování autoservisu do Plzně začala další etapa rozvoje společnosti.

foto vedení

Když se před dvěma lety majitelé společnosti MM Car – nehoda.cz, rozhodli přestěhovat stávající autoservis ze Starého Plzence do Plzně, určitě neočekávali tak rychlý rozjezd zakázek. Nové prostory servisu v areálu Škoda v Plzni na Karlově jsou několikanásobně větší než původní servis. Součástí ambiciózního plánu stěhování byla i stavba nové vlastní lakovací linky. Právě lakovna byla velkou neznámou. Podaří se v Plzni pro lakovnu sehnat dostatek zakázek? Zdálo se, že trh je téměř nasycen.

„Se zvětšením autoservisu, však přichází i více zakázek jak na servisní práce, tak i na lakování dílů a celých karoserií,“ říká Jan Muchna a doplňuje: „Naši lakýrníci jsou opravdu mistři svého oboru a jsem rád, že se připojili k filosofii naší společnosti, že kvalita je pro nás vždy prvořadá. Pro naše zákazníky jsou také výhodou krátké dodací lhůty. A tak v současné době využívají našich služeb i jiné autoservisy.“

      

Společnost MM Car – nehoda.cz působí na trhu již čtrnáct let a nabídka služeb se stále rozšiřuje. „Nejznámějším produktem je vedle servisu určitě naše asistenční služba. V případě nehody vyřizujeme našim klientům veškeré papírování s pojišťovnou, zajistíme také náhradní vozidlo a v případě zájmu dokážeme havarované vozidlo v krátkém čase odborně opravit. V podstatě lze říci, že všechny nepříjemné věci spojené s poškozením vozidla vyřešíme za vás. Celý proces se navíc zjednodušil a zrychlil díky vzájemné spolupráci naší společnosti a řady pojišťoven" uvádí dále Jan Muchna.

Další činností společnosti je půjčování automobilů od jednoho kusu až po firemní flotily čítající desítky vozidel. Především větší firmy získávají velice výhodné podmínky a tarify. Starosti s údržbou a případnými opravami automobilů jde opět na vrub společnosti MM Car – nehoda.cz.

V případě vašeho zájmu o některou ze služeb najdete informace na webu nehoda.cz nebo můžete rovnou zavolat na 775 101 775. Specialisté za společnosti MM Car – NEHODA. CZ vám rádi poradí.                                                                                                      

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24