QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rodinný dům na Rokycansku ukrýval pěstírnu konopí - FOTKY

12.03.2018 8:56

Policisté odhalili v regionu další domácí pěstírnu. Tentokrát se ukrývala v rodinném domu na Rokycansku, majiteli hrozí až pět let vězení. Podívejte se na fotky!

1
1234

Na pěstírnu v jednom z domů na Rokycansku měli policisté spadeno už nějakou dobu. Nyní se jim podařilo odhalit "zahradníka" přímo na místě činu.

"Rokycanským policistům se na základě provedeného šetření podařilo odhalit pěstírnu konopí. V jedné obci na Rokycansku, kde měl muž pěstírnu zřídit, kriminalisté zadrželi 56letého muže. Ten měl od loňského roku do současné doby ve sklepních prostorách rodinného domu vypěstovat nejméně dvě stě kusů rostlin konopí," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Majiteli nyní hrozí až několik let za mřížemi. "Policejní komisařka zahájila úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. V současné době jsou rostliny a sušina podrobovány znalecké expertize. Prověřování muže ze spáchání trestného činu probíhá na svobodě," dodává úpolicejní mluvčí s tím, že muž by mohl skončit až na pět let ve vězení.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24