QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Rokycanští policisté mají nového šéfa, přichází z krajského ředitelství

04.03.2017 14:11

Březen přinesl změny v policejním vedení v kraji. Dotklo se to i Rokycanska. Novým šéfem policistů je Vlastimil Gregor. V minulosti působil i jako šéf dálniční policie ve Svojkovicích.

FOTO_QAP_CZ (58)_postcard

Nového vedoucího územního odboru oficiálně představil krajský policejní ředitel Pavel Krákora. Funkci převzal nový šéf policistů na Rokycansku hned od začátku března. Do úplně neznámého prostředí ale rozhodně nenastoupil.

Vlastimil Gregor působil sice od poloviny loňského roku na Krajském ředitelství policie Plzeňského kraje ve Službě kriminální policie a vyšetřování na odboru analytiky, řadu let před tím byl ale na nejvyšším postup dálničního oddělení ve Svojkovicích. "Z posledního místa své působnosti se tak vrací do známého prostředí, ve kterém se s řadou policistů jednotlivých součástí rokycanského územního odboru pracovně zná," říká policejní mluvčí Hana Kroftová.

Nové vedení mají od března také policisté na Domažlicku. Tam se stal vedoucím Petr Kuneš, který u policie pracuje už víc jak pětadvacet let. "V minulosti byl vedoucím Oddělení obecné kriminality Služby kriminální policie a vyšetřování Domažlice a poslední čtyři roky působil jako vrchní komisař Odboru obecné kriminality Služby kriminální policie a vyšetřování na Krajském ředitelství policie Plzeňského kraje," dodává mluvčí policie Dagmar Brožová.

FOTO: PČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24