QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

23.04.2024 11:00

Tip na výlet do Křimic

Nenáročná trasa plná zajímavostí vás zavede i do vyhlášené restaurace Roští.

Rokycany otevřou nový tobogán! Má skoro osmdesát metrů

16.12.2016 7:01

Bazén v Rokycanech čeká už v sobotu velká sláva. Oficiálně se otevře nový víc skoro osmdesátimetrový tobogán. Přinášíme podrobnosti!

Amberg (1)

Úpravy ve vnitřním areálu bazénu v Rokycanech odstartovaly v průběhu letní sezóny, kdy návštěvníkům sloužilo venkovní koupaliště. Teď je všechno hotové a milovníci vodních radovánek tak mají v regionu další atrakci k vyzkoušení.

Tobogán měří 78 metrů a v drtivé části je umístěný zvenku areálu, do bazénu pak ústí jeho výjezd. Jeho výstavba byla součástí druhé etapy zatraktivnění areálu a probíhala v posledních několika měsících. Teď už se zájemci mohou těšit na slavnostní otevření, které proběhne v sobotu 17. prosince. Bazén bude otevřený od rána až do pozdních večerních hodin. U příležitosti otevření se poplave dvanáctihodinová plavecká štafeta, která odstartuje už v 9:30.

Bazén bude v sobotu otevřený už od 9 hodin, první jízdou oficiálně otevře tobogán přímo starosta města Václav Kočí. Bazén bude následně otevřený pro veřejnost až do 22. hodiny. Kromě tobogánu vunikla v bazénu také nová vířivka.

Rokycany už před létem nadělili milovníkům vodních radovánek speciální bonus v podobě zvelebení a oprav venkovního areálu koupaliště. Také tam přibyl tobogán a vodní hřiště pro děti. U bazénu navíc vyrostlo nové workoutové hřiště.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24