Rozsáhlá pátrací akce na Plzeňsku! Seniorku se oživit nepodařilo

04.10.2017 17:42

Tragický konec měla pátrací akce, která se ve středu odpoledne rozjela na severním Plzeňsku. Policie pátrala po 70leté seniorce, která se zratila během zájezdu důchodců.

2

Pátrání se rozeběhlo ve středu odpoledne v okolí obce Žihle na severním Plzeňsku. Policii povolali na pomoc účastníci zájezdu seniorů z Mostu, když se jim při procházce v lese ztratila jedna žena.

Podle informací od policie zastavil zájezd na tábořišti u lanového centra u Žihle, následně se senioři vydali do nedalekého lesa. Po chvíli si ale všimli, že jim jedna z účastnic chybí. "Oznámení jsme přijali na tísňové lince 158. Policisté okamžitě vyjeli na místo. Do pátrání se zapojilo i družstvo pořádkové jednotky," potvrdila mluvčí policie Hana Kroftová.

Pátrání bohužel skončilo tragicky. "Žena byla policisty nalezena v bezvědomí," doplnila policejní mluvčí s tím, že ji policisté poskytli první pomoc.

Na místo vyrazila okamžitě také záchranná služba, která povolala zároveň i vrtulník. "Bohužel se přes veškerou snahu nepovedlo ženu oživit. Po neúspěšné resuscitaci musel lékař konstatovat exitus," doplnil mluvčí krajské záchranky Martin Brejcha.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24