QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

S cizí kartou zamířil k bankomatu v centru Plzně - ZÁBĚRY Z KAMERY

21.03.2018 15:01

Policisté v Plzni pátrají po muži, který zamířil s cizí kartou k bankomatu a snažil se vybrat peníze. Policie zveřejnila záznamy z bezpečnostní kamery a shání svědky.

Policisté v Plzni šetří ztrátu peněženky, ke které došlo na začátku února. V souvislosti s tím pátrají po muži, který právě s kartou ze ztracené peněženky zamířil k bankomatu.

"Policisté obvodního oddělení Plzeň-střed vedou prověřování v trestní věci, kde je dáno podezření ze spáchání přečinu neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Dne 2. února 2018 v době od 02:15 hodin si měl neznámý pachatel nálezem přisvojit peněženku s obsahem finanční hotovosti, osobních dokladů a platební karty. Ještě ten den se měl pomocí platební karty neoprávněně pokusit o výběr z bankomatu v Plzni," říká mluvčí policie Veronika Hokrová.

Policisté se případem začali zabývat a nyní už mají k dispozici mimo jiné fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycený podezřelý muž.

Policisté se teď obrací na veřejnost a shání svědky, kteří by muže poznali. Obrátit se na ně mohou na kterékoliv služebně, volat mohou také rovnou na linku tísňového volání 158.

FOTO: Policie ČR

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24