Šampion hlásí návrat! Do Plzně míří zlatý olympionik Lukáš Krpálek

21.09.2016 12:57

Olympijský vítěz judista Lukáš Krpálek se v tomto týdnu znovu objeví v Plzni. Fanoušci se mohou na něj i na další sportovní hvězdy těšit o víkendu na Lokomotivě! Čtěte podrobnosti!

_IGP6620

Areál TJ Lokomotiva v Plzni na Slovanech bude v sobotu 24. září patřit zakončení sezóny projektu Sporťáček. Probíhat bude nabitý sportovní program, který svojí přítomností vyšperkují velké sportovní hvězdy...

V průběhu celého dne se mohou návštěvníci těšit na přehlídku víc jak šesti desítek sportovních klubů. "V areálu TJ Lokomotiva se vám představí desítky sportovních klubů, vyzkoušíte si tradiční i méně známé sporty a určitě si vyberete ten pravý. Dále se těšte na soutěže, exhibice, autogramiády se známými sportovci a bohatý doprovodný program," lákají organizátoři.

Ti už navíc potvrdili i jména největších sportovních hvězd. Do Plzně zamíří po několika týdnech opět zlatý olympijský medailista Lukáš Krpálek, který na začátku září nechyběl ani při slavnostním otevření nového sportovního gymnázia ve Skvrňanech. Návštěvníci se ale mohou těšit také na biatlonistku Gabrielu Koukalovou nebo na bronzového medailistu z Ria kajakáře Jiřího Prskavce

Sporťáček ovládne sportovní areál na Slovanech v sobotu 24. září od 10 do 18 hodin. Vstup na akci je zdarma. Podrobnosti najdete i na facebooku akce zde.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24