QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série nehod v Plzni! Na Plaské srazilo auto ženu, ve Vojanově ulici cyklistu

22.06.2017 8:32     22.06.2017 9:33

Celá série nehod zkomplikovala ve čtvrtek ráno provoz na několika místech v Plzni. Vyjíždět musela i záchranka. Mezi nehodami nechyběla ani srážka auta s chodkyní.

IMG_0866

Provoz v Plzni ve čtvrtek ráno na několika místech zkomplikovaly nehody a vyjíždět musela i záchranka. Vážná nehoda se odehrála na Plaské, kde došlo ke střetu auta s chodkyní.

"Na Plaské došlo v blízkosti obchodu Billa ke střetu vozidla tovární značky Mercedes s chodkyní. K nehodě došlo mimo přechod pro chodce. Žena byla odvezena do nemocnice. Dechová zkouška u řidičky vozidla byla negativní," řekla k nehodě mluvčí policie Veronika Hokrová. 

Další nehoda, která si vyžádala zranění, se odehrála ve Vojanově ulici. Tam došlo ke střetu osobního auta s cyklistou. "Přešné příčiny nehody jsou v šetření. Dechová zkouška u řidiče vozu byla negativní, u cyklisty bylo naměřeno 1,02 promile alkoholu," dodává k další z nehod policejní mluvčí.

Bouralo se ale i na dalších místech. Střet dvou osobních aut se odehrál u křižovatky Chrástecká - Jateční, tam se to nakonec obešlo bez zranění. Nehoda byla i na Karlovarské, také tam ale naštěstí záchranka vyjíždět nemusela.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24