QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Série podzimních akcí v zoo pokračuje! Na řadě je sraz originálních plyšáků

05.10.2018 7:58

Série podzimních víkendových akcí v zoologické zahradě v Plzni pokračuje. Už o nadcházejícím víkendu přinese opět zábavu hlavně pro rodiny s dětmi.

ZOO_Plzen_28_rijen (18)

Zoologická zahrada v Plzni přichystala na tento víkend akci v rámci Mezinárodního dne ochrany zvířat. Ten si připomínáme 4. října. V zoo se bude slavit v sobotu 6. října a to v podobě velkého srazu plyšáků.

Začátek je na programu ve 13 hodin a potrvá až do 17 hodin. "Program před výběhem žiraf vyplní různé soutěže pro děti o zajímavé ceny. Od hlavní pokladny v ulici Pod Vinicemi k místu konání Zvířecí soboty dovede návštěvníky soutěžní naučná stezka – pochopitelně se zvířecí tématikou," láká František Hykeš ze zoo.

Prvním zpestřením soutěžního a hravého odpoledne bude ve 13:30 slavnostní křest nové dárkové knihy vydané Zoologickou a botanickou zahradou města Plzně s názvem Příběhy zvířátek.

"Tradiční sraz plyšových zvířátek se uskuteční v 15 hodin rovněž před výběhem žiraf. Kdo přijde s nejzajímavějšími plyšáky, odnese si právě pokřtěnou knihu plnou zajímavých pohledů do zákulisí plzeňské zoo," pokračuje František Hykeš.

Následující sobotu 13. října ukončí sérii akcí "Hravý podzim" tradiční odpolední běh s psími miláčky Kilometrovkou.

FOTO: ilustrační

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24