QAPOVKY – NEJRYCHLEJŠÍ ZPRÁVY

Sérii venkovních zápasů zakončí házenkáři Talentu v Zubří

28.09.2018 8:04

Plzeňští házenkáři změří síly ve čtvrtém extraligovém kole s týmem Zubří. Soupeři se sice zatím příliš nedaří, ale Západočeši nechtějí nic podcenit.

DSC_7853v

Sérii čtyř zápasů na hřištích soupeřů zakončí házenkáři Talentu Robstav-M.A.T. Plzeň dnes od 18 hodin v Zubří. Západočeši jsou zatím s bilancí z venkovních duelů spokojeni, ze tří utkání vybojovali pět bodů.

"A jak se říká, tak s jídlem roste chuť," uvádí kouč plzeňského Talentu Michal Tonar s tím, že i do Zubří jedou jeho svěřenci s cílem uspět.

Soupeř v létě poměrně hodně omladil kádr. A to se zatím projevuje na výsledcích, po úvodní výhře v Litovli (27:22) Zubří dvakrát prohrálo, dokonce i doma s Novým Veselí (25:27) a minule padlo v Kopřivnici (25:31), kde Talent jasně vyhrál.

Plzeň jede k zápasu opět s respektem. "V Zubří to je vždycky těžké. Soupeři se sice zatím asi nedaří podle představ, ale my si rozhodně nemůžeme dovolit něco podcenit," sděluje Michal Tonar, který s sebou tentokrát bere i dva dorostence, aby před náročným úvodem října rozšířil kádr.

"Musíme k zápasu zase přistoupit s pokorou, odjezdit to na sto procent s maximální koncentrací. Hlavně chceme dál pokračovat v dobrém týmovém výkonu," dodává kouč. 

Příští týden už se Talent  představí v nejvyšší soutěži také domácímu publiku, v předehrávce 5. kola Strabag Rail extraligy přivítá SKKP Brno. Hraje se v městské hale na Slovanech od 18 hodin.

První říjnový víkend bude patřit  2. kolu Poháru EHF. Oba zápasy s rumunskou Konstantou sehrají plzeňští házenkáři na palubovce soupeře, protože v termínu domácí odvety 13. - 14. října není v Plzni volná hala.

FOTO: Hynek Sladký

SDÍLEJTE ČLÁNEK
MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT
Auto CB ŠKODA Kamiq flexi_03_24